News

Bonaire host conferentie Europees ruimteprogramma

Bonaire – The EU Global Action on Space heeft Bonaire uitgekozen voor een conferentie over de kansen die het Europese ruimteprogramma biedt aan overheden, organisaties en bedrijven in het Caribisch gebied en Latijns Amerika. De keuze voor Bonaire is ingegeven door het in aanbouw zijnde Galileo-grondstation.

Read More »

Bonaire Delegation Meets Colombia

BONAIRE, Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire (TCB) in collaboration with special envoy for the BES-island, Edison Rijna, Special Envoy (Gezant), Holland House, Dutch Kingdom Embassy, BONHATA and Bonaire International Airport (BIA) partnered up in a two-days sales mission to Bogota Colombia (31 January and 1 of February). The goal of the sales mission is to introduce a direct airlift connection between Bogota, Colombia and the island of Bonaire.

Read More »

Lancering website Gezantschap Caribisch Nederland

Met de lancering van de officiële website van het gezantschap www.cabinetspecialenvoy.com geeft het gezantschap een inkijk in het werk van de gezant voor Bonaire, Saba en Sint Eustatius. Zo vindt men op deze website bijvoorbeeld alle informatie hoe EU-fondsen aan te vragen. Daarnaast geeft de website informatie over de mogelijkheden voor de eilanden met betrekking tot de Verenigde Naties en het bevorderen van de economische ontwikkeling met Latijns Amerika en het Caribisch gebied.

Read More »
No more posts to show